Excel casedag

Excel er et af de vigtigste operationelle værktøjer, hvis man som konsulent yder rådgivning indenfor CFO-området. Dette er vi i Deloitte meget opmærksomme på, og derfor inviterer Deloitte Consulting CFO Finance til en dag, hvor du vil få større indsigt i reelle arbejdsopgaver, herunder brugen af Excel, og erfaring med praktiske løsninger på virkelige problemstillinger. Kompleksiteten i de cases og opgaver, du i løbet af dagen vil prøve kræfter med, tilpasses de forskellige deltageres kompetenceniveauer. Der vil med andre ord være masser af udfordringer og læring for både erfarne og relativt nye bruger af Excel.

Hvem?
Vi tilbyder arrangementet til kandidatstudernede med et finansielt eller regnskabsmæssigt fokus, der vil stifte bekendtskab med arbejdet som konsulent. Eventen tilbydes både til erfarne Excel-brugere og til studerende, som ønsker at udvide deres basale Excel-kompetencer.

Hvornår?
Casedagen er et gratis heldagsarrangement, inklusiv middag, d. 7. marts 2019. Dagen starter kl. 8 og varer til kl. 18 med efterfølgende fælles middag. Send din ansøgning inden d. 26. februar 2019.

Hvor?
DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S

Kontaktperson
Ida Christensen, konsulent
ichristensen@deloitte.dk
Mobil: +45 2818 1170

Fornavn
Efternavn
E-mail
Universitet
Studieretning
Studieår og studiegrad (fx. 2. år, kandidat)
Upload CV
Vælg fil
Upload karaktere
Vælg fil
Hvor har du hørt om arrangementet? - flervalg
Uddyb gerne hvis du har valgt netværk eller andet (valgfri)
Lad os venligst vide om der er noget vi skal være opmærksom på mht. mad. (eks. vegetar, allergi, religion)