Drømmer du om en karriere inden for rådgivning, økonomi og regnskaber? Så kom og mød Deloitte!

Hvis du er HA-studerende og skal til at vælge retning for din karriere, så er virkeligheden hos Deloitte federe end drømmen - især hvis du er talstærk, spændt på at arbejde med komplekse datasæt og interesseret i at høre mere om, hvordan digitalisering udvikler revisionsbranchen til et væld af nye karrieremuligheder.

Så er du nysgerrig på karrieren som fremtidens revisor? Kom med til en spændende aften i Deloitte, hvor vi fortæller om vores tilgang til revision – både i dag og i fremtiden.

Du kommer til at møde vores Audit Analytics team og høre om, hvordan vi bedriver datadrevne revisioner, innoverer vores egne processer og skaber nye ydelser til vores kunder. Du vil også prøve kræfter med en case, der har fokus på revisors brug af data i kunderådgivningen.

Senere på aftenen vil der løbe en paneldebat af stablen, hvor du får indsigt i revisionsfagets fremtid, og hvordan udviklingen skaber et utal af nye karriereveje for revisorer og rådgivere i Deloitte.

Vi slutter af med god mad, hvor du kan falde i snak med vores rådgivere og høre mere om Deloitte, og hvordan vi kan udvikle dit potentiale i fællesskab.

Der vil på aftenen være repræsentanter til stede fra vores tre kontorer i Odense, Kolding og Esbjerg.

Tid: torsdag den 2. december, 17.00-20.15

Sted: Deloitte, Egtved Alle 4, 6000 Kolding

Tilmeld dig neden for senest onsdag den 22. november ved at uploade dine karakterer og skrive en kort tekst om, hvorfor du gerne vil deltage. Vi har et begrænset antal pladser, så du vil få besked senest den 25. november, om du har fået en plads.

Arrangementet er henvendt til dig, der er studerende på 3.-7. semester på f.eks. HA Almen, HA Jur eller Professionsbachelor i Finans og gerne vil have større indsigt i, hvad revision er for en størrelse, og hvilke utallige karrieremuligheder branchen rummer.

Vi håber at se dig til en dejlig aften og få lov til at inspirere dig med alt det, som inspirerer os!

Fornavn
Efternavn
E-mail
Hvilken uddannelsesretning kommer du fra?
Hvilket semester er du på?
Hvorfor vil du gerne deltage til eventet? (skriv en kort tekst)
Upload dine karakterer her
Vælg fil