Controller For En Dag


Vil du være controller for en dag? 

Tilmeld dig Deloittes heldagsarrangement, og bliv kældt på til økonomistyring i praksis, og tag dit første skridt til at blive fremtidens CFO.

Casedagen begynder med et kort indlæg om CFO Services i Deloitte Consulting aspiration og operationelle konsulenttilgang. Efterfølgende introducerer vi dig til de vigtigste begreber indenfor controlling og rapportering, der danner grundlag for en CFO’s daglige beslutninger. Afslutningsvis vil du arbejde med en virkelighedsnær case i små grupper. Hver gruppe tildeles en casehjælper fra Deloitte, der vil give sparring igennem hele casen. I løbet af dagen får du mulighed for at sparre med andre ambitiøse kandidatstuderende samt erfarne konsulenter fra CFO Services i Deloitte Consulting, der igennem hele caseforløbet hver bliver tilknyttet en gruppe. Et dommerpanel, der består af medarbejdere fra Deloitte Consulting, bedømmer caseresultaterne, og vindergruppen kåres under aftenens middag. Derudover vil der – for den rette kandidat – være mulighed for at få en konsulent som sparringpartner igennem resten af studietiden. Sparringpartneren vil kunne bruges til valg af valgfag, disponering af tid (studie/arbejde og work-life-balance), valg af studiejob og andre relevante spørgsmål.


Hvem?
Vi tilbyder arrangementet til kandidatstuderende med et finansielt eller regnskabsmæssigt fokus, der vil stifte bekendtskab med arbejdet som konsulent. Ønsker du at anvende de fundamentale teknikker i økonomistyring på en virkelighedsinspireret case, så send din ansøgning inden 17. oktober 2018.


Hvornår?
Casedagen er et gratis heldagsarrangement, inklusiv middag, den 25. oktober 2018. Starttidspunkt oplyses ved udvælgelse.


Hvor?
DeloitteHuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S


Kontaktpersoner

Ida Christensen, konsulent
ichristensen@deloitte.dk
Mobil: +45 2818 1170Fornavn
Efternavn
E-mail
Universitet
Studieretning
Semester og studieår (ex. 5. sem, 3. år)
Upload CV
Vælg fil
Upload karaktere
Vælg fil
Hvor har du hørt om arrangementet?
Lad os venligst vide om der er noget vi skal være opmærksom på mht. mad. (eks. vegetar, allergi, religion)