Vil du være fremtidens revisor og udfordre den gængse tilgang til revision?

Har du afsluttet eller er du ved at afslutte en gymnasial-, akademi- bachelor- eller kandidatuddannelse, så kan du blive en del af Deloittes to-årige uddannelsesforløb - The ChangeMaker Programme.

Vi åbner for ansøgninger senere på året, men du kan allerede nu komme forrest i køen og blive kontaktet så snart vi er klar til at besætte en af de attraktive pladser på vores graduate- og traineeforløb.

Skriv dig op her og læs mere om ChangeMaker programmet nedenfor:

Fornavn
Efternavn (og mellemnavn)
E-mail (angiv en mail, du tjekker regelmæssigt)
Hvilken uddannelse er du igang med nu? (Hvis du er færdiguddannet, hvilken uddannelse tog du så som den sidste?)
Hvilket kontor er du interesseret i? (vælg gerne flere)
Hvornår afslutter du din igangværende uddannelse? (hvis du er færdigguddannet, hvornår afsluttede du så din uddannelse?)

Hvorfor blive Audit Graduate eller Trainee hos Deloitte?

Vi er Danmarks største revisions- og konsulenthus og det forpligter. Derfor vil vi lære dig at se og håndtere forandring, anvende den nyeste teknologi og nytænke revision så du kan blive den bedste revisor – én, der kan og vil gøre en forskel. Når du bliver en del af ChangeMaker programmet vil du fra første dag få fingrene i virkeligheden, og sideløbende modtage undervisning indenfor emnerne:

- Audit Methods 

- Innovation & Analytics

- Business & Leadership 

- Tax

Du bliver en del af et fantastisk sammenhold og et alsidigt miljø, hvor du bliver udviklet fagligt og personligt og får mulighed for at nå dine karrieremål.

Vi åbner op for ansøgninger til vores 2023 hold d. 1. august 2022, og nedenfor kan du se, hvordan du bedst forbereder dig til at ansøge.

Din karrierevej hos Deloitte
Du kan kick-starte din karriere og blive en del af ChangeMaker programmet efter endt gymnasial-, akademi- bachelor- eller kandidatuddannelse, men du kan også starte mens du er igang med din cand.merc.aud. Det kræver altså ikke, at du er helt færdig med din uddannelsesrejse, du kan nemlig tage HD eller læse din cand.merc.aud på deltid sideløbende med, at du arbejder hos os. Afhængigt af, hvor langt du er i din uddannelsesrejse, vil dit forløb se således ud:

Hvad får du ud af forløbet?
Tryk på linket nedenfor og se vores ChangeMaker Talkshow, hvis du vil høre mere om, hvordan nuværende og tidligere ChangeMakere har oplevet forløbet. Her får du også indsigt i, hvordan de håndterer det at gå i skole sideløbende med ChangeMaker forløbet, og hvilke fordele det har givet dem. Vores Head of Audit & Assurance giver slutteligt et indblik i den strategiske rejse som vores revisionsafdeling er på:

The ChangeMaker Talkshow

Forbered dig til næste ansættelsesrunde
Step 1: Læs mere om ChangeMaker programmet og ansættelses-processen på changemaker.deloitte.dk

Step 2: Brug tiden frem mod, at du kan sende din ansøgning, til at blive klar på, hvad du synes, der er spændende                   ved forløbet. Vi lægger stor vægt på netop din motivation, og det vil derfor gøre det nemmere for dig at                         skrive en god ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!